11 juni 2007

Meer en minder / More and less


For English translation, please see the blue text below

Het is nu 23.00 uur. Een toepasselijke tijd voor deze post.

Meer...
Ik keek net nog even op de nieuwe Ning community voor archivarissen. Acht leden al! Nou, dan zal ik die tien vast wel halen voor de maand om is, denk ik. Nu al die leden nog zien te activeren hè... :-)

Onder de leden zitten wat bekenden. En wat nieuwe gezichten (alhoewel niet iedereen z'n foto durft te tonen... denk ik). Ook een verdwaalde bibliothecaris... of eigenlijk niet. En zelfs internationale connecties. Precies wat de bedoeling was in eerste instantie: elkaar leren kennen. Weten wie er allemaal met dit soort dingen bezig is in archievenland.

Ik verwacht nog wel een paar gezichten extra te zien, trouwens.

...en minder
Maar het is ook alweer laat, door van alles en nog wat. En dat is het iedere avond. Te vaak en te laat. Ook m'n blogritme ga ik dus wat beperken. Voortaan niet meer om de twee dagen, maar om de drie of vier. Ik denk op woensdagen en zaterdagen, want dat zijn de fijnste dagen gebleken.

Misschien last van blogstress? Dat niet. Ik heb trouwens nog ideeën genoeg klaarliggen hoor! Te veel ideeën eigenlijk. Wat weer een ander probleem is, maar dan meer in het algemeen van me. Misschien kan ik er daarvan wat voor tijd inruilen...? Dat zou handig zijn joh!

Nou ja... Ik droom wel weer verder... :-)

ENGLISH TRANSLATION

It's about 11pm now. An appropriate time for this entry.

More...
Just a second ago I had a quick peek at the new Ning community for archivists. Eight members already! Well, I bet I'll make it to those ten members before this month ends then, I guess. Now all I have to do is activate all of them huh... :-)

Amongst the members are some familiar people. And some new faces too (although not everyone dares to show their pictures... I think). Also a lost librarian... or in fact not. And even some international connections. Exactly the original intention: getting to know each other. Knowing who else in archives land is busy with things like these.

I expect to see some more faces still though.

...and less
But it is late already, because of lots of things and some others too. Too often and too late. So, I will also limit my blog rate some. In the future no longer every second day, but every third or fourth. I think on Wednesdays and Saturdays, as those days have seen to be the most comfortable to blog on.

Perhaps some blogstress here? No, it's not like that. Anyway, I still have plenty of ideas just laying on the shelves still! In fact too many of those. Which is yet another problem, but for me more of a general one. Maybe I can exchange some of them for some time...? That would come in handy!

Ah well... I'll start dreaming for a little while again then... :-)

3 opmerkingen:

 1. Je bent online via Meebo dus ik twijfel waar ik de vraag moet stellen :-) Kan ik ook lid worden al ben ik niet werkzaam in een archief. Ik heb me nl. afgelopen weekend verbaasd over de mogelijkheden die het stadsarchief in mijn eigen woonplaats te bieden heeft en wie weet doe ik op 'jouw' ning nog wat extra ideeën op.

  Oh ja, al gezien dat donderdag a.s. de officiële opening van het Fontys eiland in SL is?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daniëlle, je bent van harte welkom hoor, op 'mijn' Ning! Ik moet van dat 'mijn' af trouwens... want dat 'werkt' niet, natuurlijk.

  Trouwens, je kunt je vraag stellen waar je wilt... want je krijgt altijd antwoord. Zelfs als je er niet om vraagt.

  Ik had al iets gelezen van de opening van Fontys en er al wat digitale poppetjes van ontmoet. Binnenkort zal ik er dan maar weer eens langswippen... euh... teleporteren... :-)

  Bedankt voor je reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, je hoort nog van me...

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.