25 februari 2009

Ik weet eigenlijk niet wat er dan mee gebeurt...

Zojuist via een post van Edwin weer eens het Een Vandaag item over 'ontvrienden' gezien. Daarin een mevrouw Dorrit Gruijters aan het woord:

Ik weet eigenlijk niet wat er dan mee gebeurt... Het wordt gearchiveerd.


Toegegeven, ik haal de quote wat uit z'n verband, maar er is vast nog wel eens iets mee te doen. Ik heb hem dus maar even op dit blog 'gearchiveerd'. Dan weet je nooit wat er nog eens mee gebeurt! ;-)

2 opmerkingen:

  1. Gelukkig, ik ben niet de enige die dit een rare opmerking vond.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Daniƫlle: Nee, we zijn al met z'n tweetjes. Maar ik vrees dat we uitzonderingen zijn, die de regel bevestigen. De meeste mensen zullen inderdaad geen benul hebben van waar bepaalde informatie blijft. En dat noemen ze dan 'archiveren'... haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.