2 maart 2011

Schrijf mee aan het activiteitenplan van de KVAN

regenboog

Het was in april vorig jaar al aangekondigd, maar bij deze is de belofte ingelost: Fred van Kan vraagt als voorzitter van de KVAN via Archief 2.0 iedereen naar zijn of haar mening over wat er moet gebeuren in Neerlands archievenland:

Bij het [beleids]plan hoort ook jaarlijks een activiteitenplan en dat is wel het meest wezenlijke. Algemene doelen zijn mooi, maar zonder concrete activiteiten blijven die in de lucht hangen!

We willen stapsgewijs de discussie voeren over dit plan. (...)

In de komende weken willen we jullie de geformuleerde doelstellingen voorleggen, in combinatie met concrete activiteiten. Laast ons weten wat je er van vindt, maar ook, als je er iets in ziet. Met andere woorden: hoe denk je daar handen en voeten aan te kunnen geven.

Mentorpogramma
De eerste vraag is al gesteld en gaat over een eventueel op te zetten mentorprogramma voor kennisoverdracht tussen jonge honden in het veld en oude rotten in het vak. Ik zou zeggen: wacht niet langer en geef nu je mening over dit idee! In zekere zin raakt het aan een belangrijke peiler van de Archief 2.0-community: kennis delen.

Interactieve beleidsvorming: hulde voor de KVAN!

Foto: verbeeldingskr8

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.