16 februari 2008

Gemiste verjaardagen! :-( / Missed birthdays! :-(


For English translation, please see the blue text below

Jemig! Miste ik eerst al m'n Rez Day (da's je verjaardag in SL, waarbij je geboortedatum gelijkstaat aan je registratiedatum - de mijne is 1 februari 2007) door een trip naar Rome, kom ik er net eigenlijk bij toeval pas achter dat ik helemaal glad de eerste verjaardag van m'n blog ben vergeten! :-(

Op 3 februari 2007 startte ik namelijk, 132 berichten geleden, deze blog met een post over mijn eerste klant in Second Life (SL). Het eigen eiland, waar die Jojo Voyager me toen naar vroeg, bestaat inmiddels al een tijdje, maar Jojo sprak ik na die eerste keer nooit meer.

Het was trouwens een mannetje, geen vrouwtje - die onduidelijkheid kwam vast door mijn matige grafische instellingen - en ik zag net ook dat ik nooit meer een tweede reactie heb gehad van die Jan Boon, die het had over - naar ik hoopte - meer groepen voor archivarissen in SL. Trouwens, die inlichtingenbalie van de foto is ook alweer drie keer veranderd of zo!

Leuk om die oude post nog eens terug te zien. Goed dat er archieven zijn! ;-)

Nou ja, twee verjaardagen gemist dus. Maar ik heb deze maand nóg een kans! :-)

Plaatje

ENGLISH TRANSLATION

Sheesh! Did I already miss my Rez Day (that's your birthday in SL, where your date of birth is equal to your date of registration -- mine is 1 February 2007) because of a trip to Rome, did I just happen to find out by coincidence about having missed the very first birthday of my blog as well! :-(

At 3 February 2007 namely I started, 132 entries back, this blog with an entry about my first customer in Second Life (SL). Owning an island, about which Jojo Voyager asked me back then, has already been in existance for while now, but after that first time I saw no more of Jojo.

It was a woman anyway, not a man -- that mistake must have been caused by my poor graphics -- and also I noticed that I never received a second comment anymore from this Jan Boon, who said something about more -- what I hoped to be -- archivists groups in SL. By the way, that reference desk on the picture also has changed already three times again or so!

Fun to see this old post back for once. Good thing archives are here! ;-)

Ah well, so two birthdays missed. But this month I have yet another chance! :-)

Image

2 opmerkingen:

  1. Bij deze alsnog gefeliciteerd met beide verjaardagen. In beide gevallen doe je heel goed werk, in beide werelden zelfs!
    Ik wist niet eens dat een rez day bestond... Die ga ik volgende keer vieren in een Belse kroeg! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Duul: Dank voor je waarderende woorden!

    Ik word graag uitgenodigd voor jouw verjaardag in SL hoor! Je kunt je trouwens niet voorstellen hoeveel werk sommige avatars van hun Rez Day maken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.