29 september 2011

Neppers


Het liefst zou ik mijn Facebook-profiel simpelweg de deur uitdoen (voor zover dat technisch nog helemaal mogelijk is), maar omdat je tegenwoordig niet meer zonder lijkt te kunnen, laat ik hem nog maar even in ere. Naar mijn persoonlijke gegevens kan Facebook evenwel fluiten, al schijn ik me ook daar steeds weer in te vergissen, als ik de media mag geloven.

Hoe dan ook, om My Fake Wall kan ik dan wel weer lachen. Facebook-profielen van (voornamelijk) historische figuren zoals Martin Luther en Franklin D Roosevelt. Zo kan ik me trouwens op een vergelijkbaar front ook lang vermaken met Historical Tweets. Een beetje zoals Erik van Muiswinkel dat deed tijdens z'n oudejaarsconference.

Nog zo wat van die tools die vast nog eens van pas gaan komen: Fake Tweet Builder (mooi!) en Fake iPhone Text.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.