7 juni 2014

Archief 2.0, het is mooi geweest

Vandaag is het precies zeven jaar geleden dat de communitywebsite Archief 2.0 werd gelanceerd. Sinds die 7e juni in 2007 is er vermeldenswaardig veel gebeurd en bereikt. Archief 2.0 heeft in de afgelopen jaren een flinke bijdrage geleverd aan de voortdurende noodzaak tot verandering en vernieuwing in ons vakgebied. Via Archief 2.0 heb ook ik daar mijn steentje aan bij willen dragen.

En wat dat laatste betreft: ik vind het voor mezelf na deze zeven jaar mooi geweest. Daarom is het voor mij tijd voor iets nieuws. En voor Archief 2.0 is het tijd voor iemand anders en misschien ook wel voor iets anders.

Het bestuur van de KVAN heeft besloten het beheer van de communitywebsite over te nemen. Met de huidige functie van Archief 2.0 is het platform bij de KVAN in goede handen.

Lees het volledige verhaal op Archief 2.0

Christian

2 opmerkingen:

  1. Mooie, heldere, dappere stap. Experiment geslaagd en patiƫnt verre van overleden ;-) Belangrijk om je als katalysator te richten op waar jij goed in bent en energie van krijgt. 'Onderhoud' hoort daar denk ik minder bij. Mooi dat de KVAN dit wil doen. Succes en plezier met het vullen van 'de nieuwe ruimte'!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap samengevat weer, Marina. :-) Dank voor je reactie!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.