19 juni 2008

De eerste honderd!


Vandaag alwéér digitale taart: Archief 2.0 mocht deze donderdagmorgen het 100ste lid verwelkomen! :-)

Ongetwijfeld zijn lang niet alle leden nog actief volger van de club. Zo op m'n gevoel af zijn er ongeveer tien leden die zeer regelmatig content toevoegen en zijn er daarnaast nog eens zoveel leden die zo nu en dan eens een reactie plaatsen of een berichtje achterlaten. De meesten volgen slechts wat er gebeurt, maar ik vind het al heel tof dat al die mensen geïnteresseerd zijn in het wel en wee rond archief 2.0.

Ik geloof dat in de gemiddelde community 90% van de leden slechts de zaken volgt, maar nooit iets bijdraagt, dat 9% zo af en toe iets toevoegt en dat de overgebleven 1% zorgt voor de meeste actie. Wat dat betreft doet Archief 2.0 het dus prima!

Daarnaast weet ik dat er velen zijn die de community wel volgen, maar (nog) geen lid zijn geworden. En het is leuk om te zien dat soms mensen, die een soort slapend lid waren, ineens actief worden. Soms is de studie afgerond, soms worden ze getriggerd door een bepaalde discussie en blijven ze daarna rondhangen.. of om welke reden dan ook. Wisten we het maar hè?!

Maar goed, binnenkort meer nieuws over hoe we Archief 2.0 definitief op de kaart willen zetten in Nederland en Vlaanderen!

Plaatje

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.