12 juni 2009

Weer wat geleerd #23ad

Zei ik een paar dagen terug al, dat er voor mij nog zat te leren viel? Hier het eerste voorbeeld:

Ik ergerde mezelf al tijden aan die lange lijst met labels in de rechterzijbalk van m'n blog. Maar mijn irritatiegrens ligt nogal hoog, dus de paar keer dat ik zocht naar een oplossing kwam ik meestal niet verder dan de standaard gadgets van Blogger.

Toen ik echter bij onze Virtual Personality die mooie tag cloud zag schitteren wilde ik weten hoe dat-ie daaraan kwam. En daaraan kwam-ie zo.

Her en der wat aanpassingen in de code verricht en het ziet er alweer een stuk beter uit. Bovendien heb ik mezelf voorgenomen om eens wat te gaan schonen in die woordenbrei. In het verleden ben ik namelijk niet altijd consequent geweest in het plakken van etiketjes, waardoor mijn systeem als navigatiemechanisme niet altijd werkt zoals ik wil.

Anyway, weer wat geleerd! :-)

2 opmerkingen:

  1. Thnkx voor de bronvermelding ! ;-)

    Maar ligt die irritatiegrens nu hoog of laag?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Virtual Personality: Graag gedaan.

    Die irritatiegrens ligt betrekkelijk hoog, dus het duurt even voordat-ie is bereikt. Vandaar dat ik ook nooit heel hard zocht naar oplossingen.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.