10 juli 2009

Coming to America (6) - Links & Photos!

SDC10381

Zo, de komende dagen wat minder geblog, want we gaan op pad hier! Jaja, er is in Amerika meer te doen dan grasmaaien alleen! ;-)

Morgen vertrekken we naar Mackinaw City/Mackinac Island - je kunt Michigan niet bezoeken zonder niet minimaal één keer dit eiland aan te doen - waar we twee nachten zullen logeren in het Quality Inn en onder andere een keer de maaltijd zullen nuttigen in Big Buck's Brewery & Steakhouse. Dat schijnt al een attractie op zich te zijn. En dan heb ik het nog niet eens over de échte attracties, zoals die beroemde brug en dat historische fort.

Volgende week gaan we dan naar het Henry Ford Museum in Detroit en dan op vrijdag vertrekken we richting de Niagara Falls waar we twee dagen zullen opstaan met uitzicht op de beroemde Horseshoe Falls vanuit onze kamer in het Fallsview Plaza Hotel. Het is maar dat u het allemaal even weet...

Van daaruit zakken we af naar New York, maar daarover later wel meer.

Vandaag (donderdag) was een wat rustiger dagje, met als hoofdgegeven een Amerikaanse picnic in Hudson Mills Metro Park. Daarna hebben we aangebeld (!) bij een brandweergarage en hielp een vriendelijke vuurvechter me in zijn brandweerauto. Mooi ding! En hij had bovendien wat aardige verhalen te vertellen over branden in de buurt. Een mooie onderbreking van de autorit! :-)

Foto's van de afgelopen dagen vind je vanaf heden hier.

9 opmerkingen:

 1. Ach wat zijn die Koch's toch vriendelijk allemaal. Laten je zo maar in hun auto zitten ;-)

  Mooie foto's (en toelichtingen) Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die foto's!

  Camera en netboook werken goed, if doe je dit op de pc van de vrouw des huizes?

  Veel plezier op de trips die jullie gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uhmm... weet je zeker dat je terugkomt Chris? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Ingmar: Het is een wereldwijde, aardige familie! :-)

  @Luud: De netbook werkt inderdaad prima, evenals die camera. Makkelijk om alles vast te leggen en te verspreiden dus! Leuk ook voor de achterblijvers... haha!

  @Marilou: Ja hoor, ik denk van wel, geloof ik! (Serieus: ja!) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke vriendin Christiaan. Maak er een fijne tijd van samen. Groetjes Yvonne Veekens

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I believe I have a very beautiful and very silly Dutch man on my hands... ;-) However, quite helpful with my "field" and, today in particular, extremely "spunky." (writes the slightly smiling and sleepy American Girlfriend).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hee jullie daar samen,
  Leuke foto's... bedankt. Wij krijgen een goede indruk van het de "grote" Amerikaanse genieten.
  Veel soep, grote winkels, grote huizen... dus toch big, bigger, biggest!
  Geniet van die mooie dagen,
  Van der Vennekes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Chris,
  Ik zie dat je aardig wordt gevolgd door diverse mensen. En ook mijn nieuwsgierigheid werd een gewekt. Leuk om je foto's te zien over het "gewone" leven in the Big States. En ben benieuwd of je zelfverzekerde opmerking over het terugkomen naar Nederland zo standvastig zal zal blijven, het gras aan de overzijde is toch altijd groener!;-)

  Geniet ervan!
  gegroet
  Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Yvonne: Bedankt! En de groeten aan manlief!

  @Van der Vennekes: Het weer is hier inderdaad schitterend! Heb je al gezien dat ik rechtsbovenin een weerwidget heb gezet? Dan zie je wat voor weer het in Dexter is.

  @Virtual Personality: Dank voor je berichtje. En ja, ik kom zéker terug!! (Het gras wordt hier al ietwat bruiner door de zon... haha!) Scheelt weer maaien.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.