20 augustus 2011

Archiefcartoon: Fokke en Sukke


Een paar dagen hiervoor ging het nog over cartoons ín het archief. Een paar dagen dáár weer voor had Luud al een cartoon óver het archief.

Dat laatste deed me denken aan de kast op mijn kantoor. Die kast is geheel en al leeg, maar staat er eigenlijk alleen nog omwille van de kastdeuren. Daarop groeit namelijk langzaam mijn verzameling cartoons over archieven. De komende weken zal ik er iedere week eens eentje plaatsen, voor de nodige ontspanning tussen het harde werken door.

De meeste ken je vast al, maar ik moet er zelf ook altijd weer om lachen. Om aan te sluiten bij Luuds bericht met Fokke en Sukke, van mij deze eerste keer eveneens Fokke en Sukke: bovenstaande cartoon sierde, zoals je kunt lezen, de voorkant van een themanummer van Office Rendement, een tijdschrift voor secretaresses en 'officemanagers'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.