6 april 2013

Mijn digitale foto in het fysieke Carnegie Museum of Art


Vorige maand schreef ik over Oh Snap! van het Carnegie Museum of Art. Natuurlijk heb ik ook een foto gemaakt en ingestuurd en wel bij het intrigerende werk getiteld Blue Cocoon #1, Hong Kong van fotograaf Peter Steinhauer uit 2008. Hier zie je mijn inzending, enkele banden uit het archief van de Raad van Brabant op de kiek gezet.

Korte tijd later lieten ze me via de mail weten dat m'n inzending was opgenomen in de museumexpo en ze stopten er heel vriendelijk een vrijkaartje bij. Nou is dat museum niet op geringe afstand van waar ik woon, dus via Twitter gevraagd of ze me wat foto's konden toesturen. Natuurlijk, zodat op deze pagina het bewijs geleverd kan worden.

Brengt je op een leuke manier letterlijk en figuurlijk dichter bij kunst, zelfs al is die ver weg. En bovendien verdiep je je dan toch meer in zo'n kunstwerk. In dit geval een (bewerkte) foto.

Hoe dan ook vind ik dit toch wel erg cool! :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.