5 september 2014

Huis te koop in Den Bosch: mooi, ruim, licht

De woonkamer gezien richting het balkon

Lezers van mijn blog die ook wel eens bij mij thuis zijn geweest weten het: mijn 3-kamerappartement (ca. 90 m2) is mooi en modern, ruim en licht, met een woonkeuken, een groot balkon op het zuiden en veel bergruimte. Bovendien vlakbij het centrum van Den Bosch, zonder parkeerproblemen en toch goed betaalbaar.

En vooral dat laatste is fijn, want ons paleisje staat sinds deze week te koop!

Ken je iemand die op zoek is naar een woning in Den Bosch? Dan breng ze gerust mijn appartement onder de aandacht: hier is de link naar Funda

Voor mijn vrienden op Facebook: je kunt dit bericht ook gemakkelijk delen

Misschien zit onze koper wel in jouw vriendenkring? Daarom alvast bedankt voor jullie hulp!

Christian (en Wilma)
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.