16 september 2007

Inspirerend! / Inspiring!


For English translation, please see the blue text below

Hallo, daar ben ik weer!

De afgelopen dagen was het wat druk. Zo was ik onder andere present in Gent op de beurs Informatie 2007. Daar was alleen de keynote door Peter Hinssen al de moeite van het reizen meer dan waard!

Alles wat ik zelf van web 2.0 weet, weet ik van links en rechts wat gehoord te hebben, van wat blogs, artikeltjes en van wat gepruts van mezelf. Dit was echter voor het eerst dat ik iemand hoorde spreken die er duidelijk heel wat stappen verder in was.

Erg inspirerend! En erg indrukwekkend als presentatie ook! En goed om af en toe eens te horen dat je zelf niet helemaal gek bent..

Ik zal er verder niks meer over zeggen, want onder het genot van een Vlaams pintje - ze hebben geen biertjes daar, begreep ik - heb ik min of meer beloofd kortere stukjes te gaan schrijven. En dan mag ik soms ook best een lang stukje schrijven hoor, maar niet te vaak, geloof ik.

In plaats daarvan: beluister de podcast van de keynote. Je mist de slides, maar toch!

ENGLISH TRANSLATION

Hello, here I am again!

I've been quite busy during the last few days. So I happened to be present at the Information 2007 conference in Gent. Over there, the keynote alone was already well worth all the travelling!

Everything that I know about web 2.0, I've learned from hearing something here and there, from reading some blogs, articles and from some tinkering of my own. However, this was the very first time for me to hear someone talk about these things, who in fact is many steps ahead of me.

Very inspiring! And very impressive as a presentation too! And also good to hear sometimes that I'm not completely crazy after all..

I won't say any more about it now, because while enjoying a Flemish beer, I sorta promised to write shorter entries. And then I'm allowed to write some longer ones also, but not too much, so I think to have understood.

Instead of all of that: listen to the podcast from the keynote. You'll miss the slides, but still! (By the way, all in Dutch.. eh.. Flemish..)

4 opmerkingen:

 1. Heel goed, zo kort! ;-) en het was inspirerend, de Informatie 2007

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jantiene, bedankt voor je reactie! Gent was trouwens niet alleen inspirerend.. maar ook gezellig.. ha!

  Het volgende berichtje wordt overigens weer wat langer, maar dan met meer plaatjes en tussenkopjes. Een andere belofte.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals Jantiene al zei... heel goed qua lengte! En wat de presentatie betreft: it's coming up. De VVBAD zal in alle geval wel sneller zijn dan haar Nederlandse tegenhanger ;).

  En voor gezelligheid is iedereen natuurlijk steeds welkom in Gent. Mijn arsenaal aan goede café's is trouwens nog veel uitgebreider. Dit was enkel een voorsmaakje ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tom, de podcast heb ik al naar enkele collega's doorgestuurd. Ik hoop nu alleen nog op de slides van Peter Hinssen.

  (En Nederlanders kunnen nu eenmaal niet overal de beste in zijn hè? Op het punt van podcasts en slides staat Vlaanderen nu met 1-0 voor.. ha, ha!)

  Met de Gentse gastvrijheid was inderdaad niks mis. Als ik weer in de buurt ben, dan doe ik graag weer een beroep op je kroegenkennis! :-)

  Bedankt voor je reactie.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.