4 maart 2008

Stem op mij! :-) / Vote for me! :-)

For English translation, please see the blue text below

Gewoon tussen al het Amerikaanse stemgeweld door, hoorde ik zojuist dat een van mijn blog posts is genomineerd voor de Archivopedia Blog Award van februari, een initiatief van de Archivopedia. Het gaat om die post over een tweede leven voor een oude Nederlandse kaart.

Ik was afgelopen februari ook al vrijwilliger van de maand in dat tweede leven, dus als jullie nou allemaal maar op mij stemmen, dan moet ik me straks nog een virtuele prijzenkast gaan aanschaffen! :-)

Oké, tot zover weer de streling van het eigen ego.. Terug aan het werk nou!

(Sneu detail trouwens: ik was nog nooit zo weinig online in SL als deze maand februari..)

ENGLISH TRANSLATION

Straight in between the American elections, I just heard about one of my blog entries being nominated for the Archivopedia Blog Award of February, an initiative by the Archivopedia. The entry concerned is the one about a second life for an old Dutch map.

Last February I already had been voted to be Volunteer of the Month in that same second life, so when you'll all vote for me now, I might even have to buy myself a display cabinet for all of those awards! :-)

Ok, that's enough pleasing of my own ego.. Back to work now!

(Sad detail though: I never before have been online in SL so little as this month February..)

4 opmerkingen:

 1. en je hebt al gewonnen, lees ik? Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Marina: Nee hoor, volgens mij staat die poll nog wel een tijdje online. Ik hoor het vanzelf wel een keer.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stoere vermelding!

  Ik heb ook gestemd. Je staat keurig op 100 % :-)

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.