22 september 2008

Kijktips


Een tijdje terug schreef ik over een nieuwe website van de KRO, genaamd Wij zijn de geschiedenis, een cross-mediaal project rond persoonlijke herinneringen van mensen aan gebeurtenissen. Aanstaande woensdag verschijnt daarvan de eerste aflevering op televisie, om iets voor half acht op Nederland 2. Kijken dus! :-)

En nog een tip.. voor de dagen vanaf eind februari 2009 bij de Tros: de Dik Voormekaar Show komt terug! Da's pas jeugdsentiment hè? En eigenlijk nóg veel beter: iedere show zullen er ook nieuwe Animal Crackers te zien zijn!!

Plaatje

2 opmerkingen:

 1. Afgelopen vrijdag liepen er twee studenten van de Academie voor Journalistiek bij ons rond en die waren op zoek naar verhalen voor deze website en het programma. Helaas had ik niets interessants te melden :-) Ze hebben wel enkele bezoekers geïnterviewd. Ik ben benieuwd...

  En Dik... tja, wat een geweldig radioprogramma was dat! Ik nam ze op, op de bandrecorder...
  Ha! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Duul: Nou, we zullen het wel zien en horen woensdag - ben benieuwd!

  Een paar jaar terug was de Dik Voormekaar Show weer terug van weggeweest op de radio, maar online kon je de hele uitzendingen naluisteren. Heerlijk! (Volgens mij lukt dat met de link in mijn stukkie ook nog.)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.