28 oktober 2008

Tweet


Omdat ik Tom via Facebook al in Netvibes op Twitter kon volgen en hij zo nu en dan voor mij best informatieve tweets had, heb ik me uiteindelijk toch ook maar eens aangemeld. Het is nog even wennen en aftasten, dus als iemand tips heeft: welkom! Twitteren voor dummies, zeg maar.. ;-)

Over de studiedag van gisteren later meer, maar hier alvast de samenvatting.

Plaatje

2 opmerkingen:

 1. Ik zie nog geen samenvatting... jammer.

  Wel is duidelijk dat je op je werk een 21-inch scherm hebt. Ik zie dat aan bepaalde slides, waar veel te veel info op staat. Bijvoorbeeld de screendumps van soc.gen.ben, zijn op klein formaat niet te lezen.

  Was de dag wat je ervan verwachtte?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Richard: Bedankt voor je reactie!

  De samenvatting (gepost op Twitter) luidde: een groot succes!! :-)

  Op het werk heb ik een 19"-monitor, evenals thuis, wat de plek is waar ik de presentatie maakte. Nu maakt het aantal inches niet zoveel uit; het zit hem in de resolutie.
  Die screendumps bevatten kleine lettertjes omdat die websites nu eenmaal kleine lettertjes bevatten. En als ik die groter maak, dan valt het overzicht van wat het geheel voorstelt weer weg. Gelukkig ging het niet om de leesbaarheid van de tekst.. ;-)

  De dag was zeer zeker wat we ervan verwachtten! Ik kom er nog op terug hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.