5 maart 2010

Back in de States (3) - Fotootjes!

Fotootjes! Verwacht geen spetterende watervallen of zo, maar via deze link kom je in ieder geval uit bij wat fotootjes van mijn huidige verblijf in de States. Niet van ieder facet van dat verblijf, maar een mens moet wat te fantaseren houden...

7 opmerkingen:

 1. Ondanks het gebrek aan watervallen, toch jaloers hoor! Veel plezier nog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van je vakantie! Heerlijk om zo een andere land, andere cultuur te ontdekken, van binnenuit. Mooie bibliotheek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's. Vooral met die mooie huizen en de sneeuw. Dat zijn echte sfeerplaatjes. De foto's van de bibliotheek zijn ook de moeite waard. Zeker met Ali zijn deze leuk om te zien. Misschien toch een cursusboek "Dutch" erbij aanschaffen.
  Geniet nog...........
  van der Vennekes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's, vooral die van het prikbord van de bieb. Met de melding dat je niet hard moet praten en je mobieltje UIT moet zetten. In NL hebben we veuls te weinig van die bordjes. Kunde d'r wat meenemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Ingmar: Voor die watervallen kijk ik maar gewoon naar de vorige serie foto's! ;-)

  @Jantiene: Bedankt! En ja, zo van binnenuit leer je een land echt veel beter kennen. Voor de gemiddelde toerist 'verspil' ik waarschijnlijk kostbare tijd, maar om een land, de mensen, gewoontes en zo te leren kennen, is dit echt perfect.

  @Van der Vennekes: Soms denk ik wel dat ik eigenlijk veel meer foto's zou moeten maken. Maar voor mij voelt het hier al heel gewoon eigenlijk, net als 'thuis', en dan maak je ook niet van iedere straathoek een foto. (Ik kom terug hoor - niet bang zijn!) Vandaar dat ik minder foto's maak dan eigenlijk bedoeld. Ik zal er eens aan gaan werken.

  @Richard: Ach, ze houden zich niet aan al die bordjes hoor. Da's ook de reden dat ze in Nederland vaak al zijn weggehaald... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhhh, de foto's met de sneeuw hebben ook iets romantisch. En mooie bieb waar Ali werkt, zeg!

  Nog veel plezier (vermoed dat dat geen probleem is ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Wilma: Op foto's lijkt sneeuw al snel romantisch - in het echt is het al snel koud... haha!

  Dank voor je reactie, Wilma! :-) Het is trouwens inderdaad een mooie, leuke bieb.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.