13 juni 2011

Webcast: Social Media @ BHIC


In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 april gaf ik voor studenten van de School of Library & Information Science van de San José University een presentatie over hoe we op het BHIC sociale media inzetten om onze doelen te bereiken. Verschillende projecten passeren de revue, uitleg over hoe we ze inzetten en wat voor resultaten we boeken. Natuurlijk weerklinken voortdurend mijn stokpaardjes: aandacht voor mensen, duidelijk focus houden en zorgen voor ruimte.

Van deze presentatie is een webcast gemaakt die je hier kunt zien en horen. Af en toe klink ik daarin wat slaperig, maar rond de klok van drie uur 's nachts is nou eenmaal niet mijn beste tijd voor presentaties. M'n Engels is trouwens zelfs op dat tijdstip beter dan de transcriptie van mijn verhaal doet vermoeden hoor.

De presentatie duurt iets langer dan een uur. Als je hem uitzit, dan ben ik benieuwd om te horen wat je ervan vond. Alvast bedankt voor je feedback!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.