18 september 2008

Knol gevonden!


Hoera! Ik weet niet sinds wanneer, maar onze knol is weer vindbaar! Eerder nog ondervond ik daarmee onverklaarbare problemen. Ik vond wel ergens mogelijke oorzaken, maar ja.. om nou veel tijd te gaan investeren in iets waarvan je toch niet weet of het gaat lopen.. dat doe je niet hè? ;-)

Ik denk dat ze gewoon enkele bugs hebben gefixed. De informatie in hun helptekst over mijn probleem (met nummer 1.3) is ook al in het grijs neergezet, zie ik nu.

Maar goed, we zijn er dus weer. Ik heb er zelf niks meer aan gedaan sinds de vorige keer, alleen trefwoorden toegevoegd. En ik zag dat er ineens drie ratings waren gegeven. Misschien hielp dat ook.

In ieder geval is de knol van het Archief Eemland ook weer vindbaar en daar is helemaal niks gebeurd.. dus ik denk dat archiefdiensten gewoon in algemeen aanzien zijn gestegen. Misschien de voorbode van een maatschappelijk verschijnsel? Laten we het hopen! :-)

Misschien dat ik nu eens die tekst ga vertalen en zo.

Plaatje

2 opmerkingen:

  1. Andere projecten waar Google mee stopt zijn: Knol - Google's Wikipedia-concurrent...
    bron: pcm, 16/01/2009: http://www.pcmweb.nl/artikel.jsp?id=2379816

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Albert: Nou, dat zegt eigenlijk al genoeg over Google Knol's succes. Hoef ik me daar ook al niet druk meer over te maken... haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.