28 januari 2012

Behoefte aan meer archief

Als blijkt dat er behoefte aan meer archief bestaat, wil ik daar iets mee doen.

Wethouder Bas Evegaars van de gemeente Dongen, als antwoord op de vraag "of het archief nog terugkomt" op de nieuwe website van de gemeente, waarop minder archiefstukken staan dan op de vorige website.

In BN/De Stem

Gerelateerd
- Beroemd (15 augustus 2011)
- Ik weet eigenlijk niet wat er dan mee gebeurt... (25 februari 2009)

2 opmerkingen:

  1. Het kan aan mij liggen, maar ik zie helemaal geen archiefstukken op de site van de gemeente Dongen. Alleen de mededeling dat ze daar gewend zijn dingen samen te doen. Zelfs via de Wayback-Machine krijg ik geen archiefstukken te zien, of het moet gaan om suffe zaken zoals een eerder afgegeven bouwvergunning.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Richard: Archief zoals jij bedoelt (oud archief) zal er inderdaad niet opstaan; daarvoor moet je op de site van het Regionaal Archief Tilburg zijn. Het gaat hier dus om de 'suffe' zaken. ;-) (Ik heb er trouwens de site zelf niet op gecontroleerd hoor; het ging mij puur om de quote.)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.