11 september 2012

Cake voor Archief 2.0 #ArchiveCamp #BirthdayCCAl ingeschreven voor ArchiveCamp? Nee? Nog snel even doen dan! Al is het maar om mee te kunnen smullen van BirthdayCakeCamp! Want...

Bij een verjaardagsfeestje hoort natuurlijk taart.
En bij je eigen feestje, moet je zelf voor taart zorgen. Helemaal in de stijl van de dag, waarbij het gaat om eigen inbreng, inspiratie en creativiteit, vragen we jullie iets lekkers mee te nemen (en te maken).
Je mag helemaal zelf weten wat je maakt: cake, muffins, croquembouche, macarons, wafels, vlaai, tompouces, boterkoek, het maakt niet uit. Enige beperking is natuurlijk dat je het moet kunnen meenemen naar Tiel.
Wij zorgen er dan voor dat er plaats is om al dat lekkers neer te zetten en dat er bordjes en vorkjes zijn. En natuurlijk zorgen we ook voor kaartjes waar je de taart-metadata op kwijt kunt. Welke gegevens je daarop invult, mag je ook helemaal zelf weten: soort gebak, basisarchiefcode, voedingswaarde of gewoon je eigen naam en de naam van het gebak.
Wil je ons laten weten waar we ons op kunnen verheugen?- Stuur dan een tweet met de hashtag #birthdayCC- Of plaats een berichtje (of je recept, of een "making of"-filmpje) op de speciale BirthdayCakeCamp-site.
Dat kan heel makkelijk via Plaats mijn taart.
Wij kijken er naar uit!

Mijn cake is al gepost! Maar voor ArchiveCamp bak ik nog wel een nieuwe hoor...

Aanbevolen leesvoer
- Uitnodiging voor jouw feestje: ArchiveCamp
- Hieperdepiep: Archief 2.0 bestaat 5 jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.